BG US  CIDE  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
CIDE - BAZA UNION
Kontrast

Principles for the development of risk assessment of microbiological hazards under Directive 93/43/EEC concerning the hygiene of foodstuffs ; Principles for the development of microbiological criteria for animal products and products of animal origin intended for human consumption : September 1997 /

406
September 1997 /
Luxembourg :
OOPEC,
1998
31 s. ; s. , 30 cm.
92-828-1871-3
05
Dostępny także w wersji elektronicznej
92-828-1871-3
406 (to nie jest sygnatura)




ochrona konsumenta
produkty pochodzenia zwierzęcego
zagrożenia mikrobiologiczne
żywność

Rodzaj dokumentu:

http://bookshop.europa.eu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/EU-Bookshop-Site/en_GB/-/EUR/ViewPublication-Start?PublicationKey=GT0897670

Egzemplarz
miejsce nr inwentarza
Biblioteka Główna - CIDE (CDE.k05/28) CDE.k05/28