005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20171027124951.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
071205s2000 |||||#|||||00| |#pol#d
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/IW
|
|
SZCZ U/IW
|
|
SZCZ U/AB
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Gajda, Olga.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Czarna przyszłość białego fachu? /
|
|
Olga Gajda.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
2000.
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
Polska
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
piekarnictwo
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
HACCP
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
normy europejskie
|