BG US  CIDE  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
CIDE - BAZA UNION
Kontrast

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20110331132343.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

110324t2010 pl ||||g i00| 0 pol d

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9789279155819

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/AB
SZCZ U/AB

041 -Język dokumentu [0, ]

angielski

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Better training for safer food :
annual report 2009 /
European Commission.

920 -ISBN [ , ]

978-92-79-15581-9

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Luxembourg :
Publications Office of the European Union,
2010.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

80 s. ;
30 cm.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Na okł. nr ISSN 1831-1385.

530 -Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu [ , ]

Dostępny także w wersji elektronicznej

650 -Słowa kluczowe [ , ]

Unia Europejska

650 -Słowa kluczowe [ , ]

żywność

650 -Słowa kluczowe [ , ]

bezpieczeństwo żywności

650 -Słowa kluczowe [ , ]

kontrola żywności

650 -Słowa kluczowe [ , ]

prawo żywnościowe UE

650 -Słowa kluczowe [ , ]

ochrona zdrowia

650 -Słowa kluczowe [ , ]

ochrona konsumenta

650 -Słowa kluczowe [ , ]

szkolenia

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Komisja Europejska.
Dyrekcja Generalna ds. Zdrowia i Konsumentów.

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]

http://bookshop.europa.eu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/EU-Bookshop-Site/en_GB/-/EUR/ViewPublication-Start?PublicationKey=NDAD10001

Egzemplarze

Oddział Tylko na miejscu Numer inwentarzowy Data wprowadzenia opisu
CIDE1CDE.k05/242-22011-03-31