005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20110331132343.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
110324t2010 pl ||||g i00| 0 pol d
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9789279155819
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/AB
|
|
SZCZ U/AB
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Better training for safer food :
|
|
annual report 2009 /
|
|
European Commission.
|
920 -ISBN [ , ]
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Luxembourg :
|
|
Publications Office of the European Union,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
80 s. ;
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Na okł. nr ISSN 1831-1385.
|
530 -Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu [ , ]
|
Dostępny także w wersji elektronicznej
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
Unia Europejska
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
żywność
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
bezpieczeństwo żywności
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
kontrola żywności
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
prawo żywnościowe UE
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
ochrona zdrowia
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
ochrona konsumenta
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
szkolenia
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Komisja Europejska.
|
|
Dyrekcja Generalna ds. Zdrowia i Konsumentów.
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
|
http://bookshop.europa.eu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/EU-Bookshop-Site/en_GB/-/EUR/ViewPublication-Start?PublicationKey=NDAD10001
|
Egzemplarze
Oddział
|
Tylko na miejscu
|
Numer inwentarzowy
|
Data wprowadzenia opisu
|
CIDE | 1 | CDE.k05/242-2 | 2011-03-31 |